caes

Avís legal

Informació general

El lloc web www.mascolom.com és propietat de INSITEL INVERSIONS 2000 S.L. amb CIF B62397823 i domicili fiscal a C/ Gessami,14 · 08130 Santa Perpetua de Mogoda. També pot posar-se en contacte amb l’AGRUPACIÓ a través de l’e-mail: info@mascolom.com
Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de INSITEL INVERSIONS 2000 S.L. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de INSITEL INVERSIONS 2000 S.L.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de INSITEL INVERSIONS 2000 S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a INSITEL INVERSIONS 2000 S.L. C/ Gessami,14 · 08130 Santa Perpetua de Mogoda.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

INSITEL INVERSIONS 2000 S.L. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

INSITEL INVERSIONS 2000 S.L. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

CALENDARI D'OCUPACIÓ

FES LA TEVA PRE-RESERVA

    Data d'entrada

    Data de sortida